Dax för Slaka marknad 2014

infoblad2014

Anmälan_utställare_SlakaMarknad_2014

26 april är det ånyo dags för en Slaka-tradition, nämligen Slaka marknad. VI håller till på skolgården med omnejd och arrangemanget hålls ihop av Slaka motionsförening tillsamans med Slaka hembygdsförening, Kulturkraft Slaka, Hanekinds-scouterna samt Slaka kyrka. Vi välkomnar utställare och skolklasser från Slakas/Skeda skola enligt bifogad inbjudan. Mer info kommer när vi närmar oss marknadsdagen. Just idag är det 22 anmälda utställare och 7 skolklasser. Det finns plats för många fler!

Väl mött önskar styrelsen

6 reaktion på “Dax för Slaka marknad 2014

1. Hej,
    stod förra hösten med mina ”Tenntrådsarmband”. Tog då med eget bord med parasoll som vind och regnskydd. Har ni färdiga stånd med tak att låna/hyra och vad kostar det isåfall?
    Går bra att ringa mig också
    Vänligen Annelie Karlsson på Bygdeg. i Lambohov 013-21 15131

• Hej Annelie. Jag känner inte igen att du har anmält dig till marknaden nu på lördag. Vi stängde egentligen anmälan för en månad sedan. Ser dock att du frågade för ett tag sedan och noterar att vi varit för dåliga på att kolla kommentarer på hemsidan. Om du vill vara med så kan vi försöka få in dig i schemat, i så fall behöver jag ditt svar snarast till E-postadressen ovan. Vi har inga bord, det tar var och en med sig själv.
      MVH/Mattias

2. Hej, Slaka Hembygdsförening har fått överta domännamnet Slaka.se och nu undrar vi om ni vill vara med på den här sidan. Det kommer att vara en kort beskrivning/information om Slaka sen ska det finnas länkar där man klicka på det man är intresserad av. Det vi behöver är en bild samt en kort information om er sen klickar man in sig på eran hemsida. Det kostar endast 100 kr fram till sommaren 2015 eftersom vi har sidan på prov, men därefter vet vi inte kostnad det beror lite på hur många som vill vara med. Intresset är stort så det blir nog ingen stor summa. Hör av er om ni är intresserade.
    MVH Eva Andersson