Välkomnna till en ny termin med Slaka motionsförening

Hej! Vi i styrelsen har nu laddat batterierna med en lång och skön sommar och givetvis en massa motion. Vi drar igång direkt med Slakalunken som går av stapeln 7 september enligt Slakalunken-inbjudan 2013. Hoppas vi ses då, både för löpning och en trevlig picknickmiddag i Slaka.

Och du, en sak till. Du vet väl att du som medlem får en väldig massa förmåner nästan gratis! Passa på att kontrollera om du betalt årsavgiften för 2013! Har du inte gjort det så gör det så snart som möjligt tack och är du inte medlem än så blir du det i och med aInbetalningavi för Slakamotionsförening 2013tt du betalar in avgiften. Lite pengar för dig men det är dessa pengar som gör det möjligt för oss att fortsätta vår verksamet. Bifogar även inbetalningsavi för detta.

/Styrelsen